• telefon
 • mail
 • 02/88-38-330
 • 041/682-412
 • gorko@amis.net
 • Gorko d.o.o trgovina in servis koles
 • Šmartno 208 a
 • 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

 

Cene

Cene v spletni trgovini veljajo izključno za spletno trgovino in se lahko razlikujejo od cen v naši maloprodajni trgovini. Pridružujemo si spremembo cen, brez predhodne najave. Dopuščamo možnost nenamerne človeške napake.

Stroški pošiljanja po Sloveniji

Spletna trgovina je zasnovana na plačilih po povzetju in na brezplačni dostavi vseh ponujenih artiklov v vrednosti vsaj 100,00 €! Za naročeno blago pod to cenovno mejo plačate stroške poštnine dostavljalcu Pošti Slovenije: Cenik Pošte Slovenije
Pošiljke pošiljamo s Pošto Slovenije  (cene vsebujejo 20% DDV):

- Vrednost naročila od nad 100,00 €: brezplačno

Plačilo

Potrebno je izbrati način plačila. Na voljo imate več načinov:

Plačilo ob prevzemu v TRGOVINI IN SERVISU KOLES V ŠMARTNU 208/A,2383 ŠMARTNO

Za plačilo spletnega naročila ob prevzemu v naših maloprodajnih poslovalnicah sprejemamo izključno gotovino oz. plačilo po predračunu.

V kolikor stranka ne more plačati z gotovino, sprejemamo tudi kreditne kartice !


Gotovinsko plačilo ob dostavi Pošte Slovenije

Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga, ki ga dostavi Pošta Slovenije. Plačati morate celoten znesek. Stranka plača Pošti Slovenije tudi provizijo (glej tabelo).

 

 

vrednost pošiljke

provizija Pošte Slovenije

do 96,00 €

0,96 €

do 500,00 €

1% od kupnine

nad 500,00 €

5,00 €

Predračun
Na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času prejmete predračun. Tako se izognete plačilu provizije Pošti Slovenije. O plačilu nas obvezno obvestite preko elektronske pošte (gorkoåmis.net) saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 3-7 delovnih dni po prejetem naročilu. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 10 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v štirinajstih (14) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (GORKO D.O.O.,Šmartno 208/a,2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu) ali na kontaktni email gorko@ amis.net, blago pa vrniti 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za literaturo, zgoščenke, prehrambene izdelke, v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenega blaga. Stroške vračila krije pošiljatelj sam. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške Vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Reklamacije v garancijskem roku

Za vse artikle velja garancija po pogojih proizvajalca in sicer najmanj 12 mesecev. Potrošni material (verige, zavorne obloge ...) nima garancije.
Proizvajalec jamči, da bo izdelek brezhibno služil svojemu namenu, če se boste ravnali po danih navodilih. Garancijo uveljavljate neposredno pri uvozniku oz. na pooblaščenem servisu. Proizvajalec jamči, da bo na svoje stroške odpravil pomanjkljivosti oziroma napake na izdelku. Če reklamacijo uveljavljate v trgovini, kjer ste izdelek kupili, ga morate obvezno dostaviti v originalni embalaži skupaj z garancijskim listom in računom. Rok za odpravo napak v garancijski dobi je 45 dni od dneva prejema reklamacije. Garancijski rok začne teči z dnem nakupa izdelka.
Garancija ne velja, če se ugotovi da je kupec z izdelkom ravnal nepravilno ali malomarno, če je okvara posledica višje sile (strela) ali mehanske poškodbe s strani kupca. Garancija ne velja, če kupec ne predloži pravilno izpolnjenega garancijskega lista oziroma računa za izdelke, za katere se ne izdaja specifičnega garancijskega lista.

Poškodbe pri transportu

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebino. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu. Po prejemu poškodovane pošiljke bo Pošta Slovenije obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

Škoda

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v www.gorko.si elektronski trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v TRGOVINI IN SERVISU KOLES,ŠMARTNO 208/A,2383 ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Dopuščamo možnost nenamerne človeške napake pri vnosu podatkov.

Posebne cene

Posebne cene veljajo izključno pri plačilu z gotovino! BA (Maestro) in podobne kartice NISO gotovina! V primeru posebnih cen se popusti ne seštevajo, saj posebna cene že vsebuje maksimalen popust!

Prikaz zaloge

Zaloga se dnevno osvežuje in predstavlja zalogo v naši trgovini. Iz prikaza je razvidna zgolj dobavljivost artikla. Dopuščamo morebitne napake in za njih ne odgovarjamo!

 • Informacije

 • Telefon: 02/88-38-330

 • 041/682-412

 • Email: gorko@amis.net

 • Odpiralni čas: pon. - pet.: 9-13h in 14-19h

 • sob.: 9-13h